Bastian


Heidi har fra første dag taget rigtig godt imod vores søn, og vi har virkeligt kunne mærke at hun har passet godt på ham og givet ham masser af nærvær og omsorg. Vores søn løber ind til hende om morgenen når vi afleverer. Vi når næsten ikke at sige farvel før han er løbet. Vi kan virkeligt mærke at han er glad og tryg når han er hos Heidi. Heidi har også to skønne døtre som giver børnene en masse "storesøster" øjeblikke i løbet af dagen, hvor børnene for lov at lege med nogle lidt ældre som rigtig gerne vil være sammen med dem. Derudover er Heidis hjem som en lille zoo med akvarie, kaniner, og hamstre, så vores søn også lærer at omgås dyr. Heidi tager børnene ud på en masse ture, hvor størstedelen går til forskellige legepladser som giver børnene en forventning af hvad dagligdagen byder på, men også ture til forskellige dyrehold (geder på marken, hestestalde, ture i zoo). Vi kan mærke at vores søn virkeligt nyder turene med de andre børn. Vi vil helt klart anbefale Heidi til alle der spørger. Hun er så åben og kærlig og medmenneskelig.

Tak for at du har passet godt på vores guldklump.

De bedste anbefalinger fra Sanne og DanielLoui


Vi har haft vores søn Loui i Heidis private pasningsordning, hvor vi trygt har kunne aflevere vores søn hver eneste morgen.

Heidi tilbyder børnene tryghed, leg, og massere af tid til det enkle barn. Det har været en fornøjelse af få vores dreng hjem hver dag, med den forudsætning. Derudover har Heidi en rigtig dejlig familie som også er super engageret i ens barn, og som vores søn dagligt taler om.

Vi ville ikke have været foruden tiden hos Heidi. Det har været en tryg start, både for Loui, men også for os som forældre. Loui er vores første barn, og det har været dejligt at få den daglige sparring i et omfang, som man ikke kan forvente, at der er tid til i en vuggestue.

Alt i alt har vi kun de varmeste anbefalinger at give til Heidi. Hun er sød, kærlig og omsorgsfuld og der er ingen tvivl om, at hun vil gøre alt for de børn, hun passer. Vi kommer alle tre til at savne hende rigtig meget.

Loui, Kamilla og PatrickEllinor


Vi har i næsten to år været så heldige at aflevere vores datter Ellinor hos Heidi. Ellinor blev hurtigt tryg og har set Heidi og hendes familie som sin anden familie. Heidi er rigtig god til at indrette en hverdag med børnene hvor der både er plads til ro og nærvær, samtidig med at hun tager dem på hyggelige ture ude af huset. Vi har nydt at opleve Ellinor vokse op og få gode venner hos Heidi og udvikle sig sprogligt, socialt og motorisk. For os har det betydet alt at kunne aflevere og hente til den samme trygge voksne og vide at Heidi altid har været klar med et kram, når der har været brug for det. Ellinor har været så glad for Heidi, har nydt at holde mormor i hånden, når de var på ture og har elsket når Heidis piger er kommet hjem og har leget med børnene. Hun har ikke kunnet få en bedre start på livet væk fra mor og far. Vi glæder os allerede til at lillesøster er stor nok til at kunne starte hos Heidi.


Mads og Emma

Sofia

Heidi har været den bedste beslutning at tage for vores datter Sofia. At have sit barn hos Heidi i hendes pasningsordning har altid været trygt, hyggeligt og sjovt for Sofia. Vi har altid afleveret vores datter med ro i maven, velvidende at hun har det helt fantastisk. Heidi er meget nærværende, ser på hvert barn med et smil, altid glad og har massere overskud. 

Sofia har lært så meget af at gå hos Heidi, hun har udviklet sig helt vildt både med sprog, manér og at være en god kammerat. 

 

Der bliver altid hygget, om det er hjemme eller på legepladser eller ture, så har børnene det godt og er altid glade når de bliver afleveret. 

Der er altid mulighed for kontakt til Heidi, rigtig godt samarbejde med hende og forældrene - billeder af børnene på hendes private facebook side, hvor man kan følge med i hvad de har lavet den gældende dag. 

Man fik altid et godt indblik i hvordan dagen havde været, hvordan det enkelte barn fx havde sovet, spist osv. Derfor gjorde det det trygt at have sit barn hos Heidi. 

 

 

Vi kan kun give vores varmeste anbefalinger, da vi har været så glade for de 2 år sofia har brugt af sit liv - det bedste sted og den sødeste børnepasser ❤️

Dobbeltklik her for at tilføje din egen tekst.

Theo

Vi vil gerne give Heidi vores bedste anbefalinger. Hun har passet vores søn Theo i halvandet år. Vi kendte allerede Heidi, da hun også har passet Theo's storesøster Addie. Det har været trygt at aflevere Theo hos Heidi. Han har fået en rolig og god begyndelse på livet udenfor mors og fars favn.
Heidi har taget sig rigtig godt af Theo – han har fået spist, sovet og leget, ligesom han skal. Vi oplever også en venlig og kærlig omgangstone i Heidi's hus – både mellem voksne og børn og mellem børnene.
Vi er glade for de oplevelser, Theo har fået hos Heidi. Hun laver mange aktiviteter med børnene – bl.a. Fastelavn, påske- og julepynt, holder fødslesdage og tager på turer -f.eks. til Frilandsmuseet.
Flere gange om ugen tager de også på legepladser rundt i området. I forbindelse med aktiviteterne mødes de ofte med en anden børnepasser, så børnene også oplever at være med i en større børneflok en gang imellem.
Heidi har desuden været flittig til at lægge fotos op af Theo's dag på den private Facebook profil, så vi har kunne følge med i hans oplevelser.
Vi syntes, Heidi er en glad, kærlig og engageret børnepasser. Vi har været meget glade for, at Heidi har taget sig af Theo, og kan på det varmeste anbefale hendes solstråler.
De bedste hilsner, Peter og Louise

Isak

Anbefaling af Heidi's Solstråler, Juli 2021


Vores søn Isak har været hos Heidi fra han var 1 år i 2019.

 

Vores ønske var at Isak skulle være et sted, hvor der er fokus og tid til børnene i rolige og kærlige omgivelser. 

Det har vist sig at være den helt rigtige beslutning at vælge Heidi, for allerede ved første besøg var der ingen tvivl om at Isak skulle være hos Heidi, da kemien mellem is alle var så god. 
Indkørslen gik rigtig godt og nemt idet Heidi er så rolig og tålmodig. 
Isak har altid været glad for at blive afleveret og ofte har han ikke ville hjem igen. 

Isak har været et hjertevarmt sted med få men gode legekammerater, hvor han har fået den opmærksomhed, kærlighed og tryghed som var vigtigt for os. 

Heidi er altid god til(hver dag)at fortælle hvad børnene har lavet, hvordan Isak har sovet og hvordan hans humør har været. Man kan altid hygge snakke med Heidi og hun lytter meget og tager hensyn til de enkelte børns behov. 
Der kommer også ofte gode og sjove billeder op på Facebook siden. 

Udover det så har det været 2 år med en masse oplevelser, bare for at nævne et par så har de været på Øresunds Akvariet, skovture ved dyrene, bådfart, Frilandsmuseet, Zoo og Tivoli. 

Vi kan med ro i sindet varmt anbefale Heidi's Solstråler, hvor vi har følt at Isak har været en del af Heidi's familie og det har været dejligt at se den udvikling han har haft fra baby til en selvstændig dreng, med hjælp fra Heidi. Vi har ikke kunne ønske os en bedre start for Isak, end den Heidi har givet ham og hun vil blive savnet. 

Tak for gode oplevelser, engagement og omsorg for Isak. 
Hilsen Yolanda, Martin og Isak

Levi

Anbefaling af Heidis solstråler

 

Vores søn, Levi, startede hos Heidi efter at have været i en vuggestue i et par måneder. Han trivedes slet ikke i vuggestuen, og vi var desperate efter at finde en anden løsning. 

Da Levi startede hos Heidi mærkede vi med det samme, at vores søn var tryg og glad. Hos Heidi var der den ro, tryghed og omsorg, som han havde brug for. 

 

Heidi har altid været god til at lave sjove og hyggelige aktiviteter med børnene. De har været på mange ture og har bl.a. været på adskillige legepladser, fodre ænder ved søen, tur med Bådfarten, i Tivoli og zoo. Når de er hjemme, danser de ofte til musik, leger i haven, læser bog mm. Heidi er super god til også at lave kreative aktiviteter med børnene, og vi har ofte fået noget kreativt med hjem, fx en juledekoration, tegning, malet vase, påskepynt mv. Det er så skønt! 

 

Heidi er en varm, imødekommende og betænksom kvinde, som elsker sine dagplejebørn. Hun har altid tid til en hyggelig snak med os forældre, hvilket vi har sat pris på. 

Hun er god til at lære børnene noget nyt; både fagligt og hvad der angår gode manére, og også til at gøre dem ‘klar’ til børnehaven.

 

Vi kan varmt anbefale Heidi, og er kede af, at vores yngste, grundet flytning, ikke også skal gå hos hende. 

 

Tak for 2 gode år! 

 

Mange hilsner 

Casper og Hannah Lundbak

Nohr

Anbefaling af Heidis Solstråler

 

Vores søn startede hos Heidi efter et halvt år hos en kommunal dagpleje, hvor han ikke rigtig trivedes. Allerede ved vores første besøg hos Heidi, blev der skabt en god relation til vores søn, og vi så lige pludselig en helt ny side af vore søn som vi ikke havde se før. Vores søn vendte ryggen til os for at lege med Heidi allerede ved første besøg, noget der var et helt uvant syn. Vores søn er blevet mere udadvendt og elsker at blive afleveret om morgen og hvis der er en ’øv-dag’ står Heidi klar med kærlighed og kram. Det er utroligt at se hvad der er sket med vores søn i den tid han har været hos Heidi. Det er trygt og rart at aflevere sit barn til Heidi, der formår at skabe gode rammer for børnene og tage hensyn til det enkelte barns behov og udvikling. Heidi giver den omsorg, ro og varme så vi mener der er essentielt når et lille barn skal væk fra far og mor.

Heidi tager ofte på ture med børnene, så de får masser af gode oplevelser. Igennem tiden har der været ture til Københavns Zoo, bådtur i Lyngby og tivoli ture og meget mere. Samarbejdet har altid været rigtig godt med Heidi, og der er altid tid til en god snak om løst og fast. Heidi er en ildsjæl, der brænder for hendes børn, det er tydeligt at mærke. Vi vil til hver en tid give vores varmeste anbefalinger af Heidi og hendes fantastiske private pasningsordning.

William

En kæmpe anbefaling af Heidi’s solstråler

 

Vores søn William startede 1 juni 2018 hos Heidi og allerede fra første dag var han tryg og viste klart og tydeligt at det var et sted der var rart og være. Heidi giver altid morgen krammer og farvel krammer og som er noget vi som familie har sat pris på. Der er altid omsorg, voksen kontakt og nærvær. Ikke nok med det havde vi ikke turde drømme om hvor mange oplevelser William har fået i form af ture til Bakken, Tivoli, zoologisk have, forskellige legeplads besøg, bådfart ture, fodre ænder ved lyngby sø, mødtes med andre private børnepassere og meget meget mere!

 

Heidi har for os som familie ikke bare føltes som “Williams dagplejemor” men mere som en lille del af vores familie. Hun har nemlig været den tætteste omsorgsperson for vores søn når vi har skulle passe vores arbejde. William har nydt hver en dag og hver en time, så meget at det ofte er sket vi er blevet bedt om og gå hurtigt af William når vi skulle aflevere. Han har udover det flere gange ikke har været til og få med hjem grundet den behagelige stemning der var omkring børnene. For os har det været klare signaler om at William bare har elsket og tilbringe sin tid med Heidi og hans aller bedste og mindste venner. 

 

En privat pasningsordning var for os det aller bedste valg i den alder, da de trygge hjemlige rammer er der fra man aflevere til man henter. Vi ser enormt meget frem til at vi igen kommer i Heidi’s hjem med Williams lillesøster der starter til september 2021. Heldigvis for os skal vi kun undvære “Heidi mor” i 1 år, før vi igen vil aflevere vores dyrebareste i de aller bedste hænder. 

 

Med venlig hilsen 

 

Jannick & Nicoline 

Barresø Weidemann 

 

Villads

Anbefaling af Heidi’s Solstråler

Vi har været så glade for at få vores søn, Villads, passet hos Heidi, og giver hermed vores varmeste anbefalinger. Hos Heidi er der masser af knus, kærlighed og voksenkontakt. Hverdagen er præget af overskud, struktur og trygge rammer og samtidigt får børnene masser af oplevelser. De hygger hos Heidi, tager på ugentlige ture i legestue, er ofte på legepladsen, i parken og indimellem tager de også på længere ture til f.eks. zoo eller stranden, og tit mødes de også med Tinas dagpleje. Børnene lærer også Heidis mor, piger og mand godt at kende og Villads har været glad for dem alle! Heidi er meget omsorgsfuld og god til at møde børnene hvor de er og støtte dem i deres udvikling. Hun er fleksibel, og man kan altid snakke om tingene for at få det hele til at hænge sammen. Heidi har givet Villads den bedste start på at blive passet ude og det har været så dejligt at have en dreng der har glædet sig til at komme ned til Heidi om morgenen, og som har været glad når han blev hentet.

Mange tak for de mange dejlige dage fra Villads, Anders og Lærke

Eline

Anbefaling af  Heidi's Solstråler 

Vi kan kun give Heidi vores absolut varmeste anbefalinger. Hendes dejlige, trygge rammer og omsorgsfulde personlighed har udentvivl bidraget til at vores datter i dag er så glad for at blive passet og har en dejlig og tryg hverdag. Heidi er fantastisk til at give børnene en masse oplevelse samtidig med at der er stor fokus på ro, struktur og børnenes rytmer.
Det har været en fornøjelse at aflevere og hente et glad barn hver dag, der uden tvivl stor trives i Solstrålens rammer.

Vega

Anbefaling af Heidi's Solstråler 
 
Vi kan på det kraftigeste anbefale pasning hos Heidi, hvis I ønsker, at jeres barn skal have en tryg og rolig start væk fra “mor og far”. Heidi ser dit barn hvor det er, og sætter barnets behov i første række, hvilket vi blandet andet har oplevet ift. vores datters søvn og motoriske udvikling. Det har været trygt og rart at aflevere vores datter om morgenen, hvor vi har følt os ventet og velkommen hos Heidi, og derudover er blevet mødt af Heidis meget entusiatiske piger, der nu begge går i børnehave. Vega har været et stort smil hver eneste dag vi har hentet hende, det synes vi siger en hel del.
 
Tak.
 
Med venlig hilsen Camilla Keller og Andreas Arnberg Jensen
 
Ved behov for yderligere information er I velkommen til at kontakte os pr. mail: Andreas.a.jensen@gmail.com eller rellek@live.dk

William

Til rette vedkommende
Vores dreng William gik i Heidi's Solstråler fra September måned 2015 til Oktober 2016. Heidi var god til at køre William ind i gruppen og han har været meget glad for at blive afleveret hos hende. Vi har følt at Heidi har haft stor fokus på Williams behov og har givet ham den tryghed der skulle til for at han fik en god oplevelse ud af at blive passet.
Der er stor fokus på at børnene i den private pasningsordning kommer ud på daglige ture her i blandt til de dejlige legepladser i Lyngby og til tider længere ture til blandt andet København og Dyrehavsbakken.
Vi har været meget glade for Heidis kærlighed til vores dreng og vil klart anbefale hende til andre.
Simone og Benjamin.

Villum

"Heidi har det seneste år været privat børnepasser for vores søn Villum, hvilket vi har været yderst tilfredse med. 
Samarbejdet har fungeret fra første dag, og Villum har oplevet en tryg og omsorgsfuld hverdag, hvor der har været fokus på hans behov og udvikling. 
Derudover har tiden også budt på kreative indslag og oplevelser ud af huset. Der er ingen tvivl om at Heidi vil børnene det bedste og hendes hjem indbyder til en hverdag i børnenes tarv. Villum har elsket tiden hos Heidi, og det er med stor ærgrelse at vores veje skal skilles. Vi giver Heidi vores bedste anbefalinger og kan ikke takke hende nok, for alt det hun har gjort for vores søn." 

De bedste hilsner fra 

Tina og Daniel. 

Addie

 

Anbefaling af Heidi's Solstråler.

 

Vores datter Addie er blevet passet hos Heidi fra oktober 2016 til april 2018. Nu skal hun videre i børnehave efter at have fået styrket sit fundament af tillidsfuldhed, glæde og gåpåmod hos Heidi.

Indkøringen tog kun et par dage, og vi har fra starten været meget trygge og glade ved at aflevere vores datter hos Heidi.

Dagligdagen er på den ene side præget af trygge rutiner og struktur, som har givet Addie ro. På den anden side er Heidis Solstråler meget på farten og kommer ofte ud af huset på ture. Disse aktiviteter har Addie nydt i fulde drag (alt fra besøg på legeplads til bondegårdsture).

Heidis to døtre har været fantastiske legekammerater for Addie, og er også grunden til, at vi har valgt, at Addie skal i samme børnhave som de to piger, så de fortsat kan se hinanden. Udover de to piger har Heidis mor også sin (næsten) daglige gang i dagplejen. Hun tager med, når de skal ud af huset, og Addie er også meget knyttet til hende.

 

Heidi har et rigtig godt tag på børnene. Hun er både kærlig og bestemt. Så hvis du vil have en privat børnepasser, der giver store kram og kys på kinden, så er Heidi den helt rigtige ”reservemor”.

 

Med venlig hilsen,

Peter og Louise Muchardt Schultz. 

Filippa

Heidi's Solstråler 
Heidi Johannesen


En anbefaling til verdens bedste private børnepasser, Heidi.
Vi afleverede vores datter hos Heidi da hun var 9 mdr. Hvor der var aftalt en midlertidig
periode, da Lyngby er tæt på vores arbejde, men langt fra vores bopæl.
Vores datter blev så glad for at gå i Heidi´s dagpleje samt hendes familie, at vi valgt at
lade hende blive til børnehave start.
Der er ingen tvivl om at Heidi lever og ånder for de børn hun har i sin varetægt, alt
omkring hende er indrettet til børnenes leg og trivsel. Hun søger for masser at
aktiviteter og leg for at sikre børnene den bedste læring.
Vi vil varmt anbefale Heidi til alle der skal aflevere deres guldklump, da det er et dejligt
hjem med masser af hjerterum.


Venlig hilsen
Kristina, Christian & Filippa

Nørregårdsvej 5, 3100 Hornbæk tlf. 60450670

Julegave fra Elvira

Julegave fra Elvira

Del siden